Present in working position before 10 minutes to hand over shift, content receive the following:
Read the content delivery record log book.
Checking document, data hand over is correct with actual, status of equipment,status clean area, some point nonconfirming.
Together with people hand over discuss some point not clarify.
If agree with content hand over is sign and complete process hand over.
If do not agree please confirm to team leader and shift supervisor to be resolved.
After the completed hand over recipient must be full responsibility for the status of the equipment, area working ....
Control of material, products and other items to support in the area working.
Use the correct function of production aids, sanitary areas.
Operating must correct procedure to ensure product quality, production efficiency and labor productivity.
Compliance with the rules of the company and factories.
Report the non-conformity (of equipment failures, labor safety, food hygiene and safety, relationships at work...) with Team Leader, shift supervisor.
Cleaning equipment and area working, collect scrap, record data and make report according to regulations.
Recording full and timely control related forms in the area working.
Implement hand over shift before 10 minutes when finish shift. Content hand over follow:
Checking the status machine, equipment ... in the area working and record in hand book.
Preapre material and tool to support production before hand over.
Fully records of the work is done ( doing, status, how to do)..
Check the status of your hygiene management area, if detection is not satisfactory, it must be cleaned before delivery hand over.
Signing inside log book hand over.
Together with people receive checking recorded: the right content or not, the status, the reason for these outstanding issues and methods of implementation ...
If hand over not correct procedure is people can't receive hand over shift, people hand over must be solve all job before get out. After finish hand over people sign inside log book. In case people receive can't receive must be immediately reported to the team leader / Shift supervisor of 2 shift to resolve.
Under management of Team Leader and shift supervisor.
Duties that occur at irregular intervals
Support the maintenance, troubleshooting the machine.
Support Team Leader, shift supervisor to train other workers if necessary.
Implement job incrasing when team leader and shift supervisor requirement.
Authority using all resource, tools inside limit mission of assign (scale, hand computers, desks, hygiene kits...).
Control unskill operator about time and quality of work.
Entitled give idea to improvemnet equipment as well as support at production area.
Compliance, implementation and maintenance of food safety programs have been established, such as personal hygiene, preventing cross-contamination, contamination, pest control...
Operate and maintain the compatibility of the CCPs point, OPRP.
Report to team leader or shift superisor when detected risks or nonconformities affecting the safety of the product.
Có mặt ở vị trí làm việc trước 10 phút để nhận ca, nội dung nhận ca như sau:
Đọc nội dung ghi trong số giao ca.
Kiểm tra số liệu nhận giao ca và số liệu thực tế có giống nhau hay không, tình trạng hoạt động của thiết bị, tình hình vệ sinh khu vực, những điểm không phù hợp có đúng như nội dung giao ca hay không.
Cùng người giao ca thảo luận những nội dung giao ca nếu chưa rõ.
Nếu đồng ý nội dung giao ca thì ký tên vào vị trí người nhận ca trong số giao nhận ca, quá trình giao nhận ca kết thúc.
Nếu không đồng ý như nội dung giao ca thì bảo cho Tổ trưởng / Trưởng ca khu vực để được giải quyết.
Sau khi nhận ca xong người nhận ca phải chịu hoàn toàn trách nhiệm về tình trạng thiết bị, của khu vực, không được đổ lỗi do ca trước không thực hiện tốt.
Kiểm soát vật tư, sản phẩm và các vật dụng hỗ trợ khác tại khu vực làm việc.
Sử dụng đúng chức năng các dụng cụ hỗ trợ sản xuất, vệ sinh khu vực.
Vận hành máy theo đúng qui trình đã được hưởng dẫn để đảm bảo chất lượng sản phẩm, hiệu quả sản xuất và năng suất lao động.
Tuân thủ các nội quy của Công ty và phân xưởng sản xuất.
Thực hiện tốt các quy định về an toàn lao động, an toàn vệ sinh thực phẩm, thực hiện tốt GMP.
Có trách nhiệm báo cáo những điểm không phù hợp (về sự cố thiết bị, an toàn lao động, an toàn vệ sinh thực phẩm, mối quan hệ trong công việc...) với Tổ Trưởng, Trưởng ca.
Vệ sinh thiết bị và khu vực xung quanh, thu gom rác ghi số liệu và làm báo cáo theo đúng quy định.
Ghi chép đầy đủ, kịp thời các form kiểm soát liên quan trong khu vực.
Thực hiện việc giao ca 15 phút trước khi kết thúc ca sản xuất. Nội dung giao ca như sau:
Kiểm tra lại tình trạng máy móc thiết bị, tình trạng vật tư ...trong khu vực mình quản lý và ghi nhận vào sổ giao nhận ca.
Chuẩn bị vật tư và các công cụ dụng cụ hỗ trợ sản xuất đầy đủ trước khi giao ca.
Ghi chép rõ ràng đầy đủ các công việc đang làm (đang làm gì, tình trạng công việc ra sao, cách thức thực hiện).
Kiểm tra tình trạng vệ sinh khu vực mình quản lý, nếu phát hiện chưa đạt yêu cầu thì phải tiến hành vệ sinh lại trước khi giao ca.
Ký tên vào vị trí của người giao ca trong số giao nhận ca.
Cùng người nhận ca kiểm tra lại những mục đã ghi: đúng nội dung hay không, tình trạng lúc giao ca, lý do những vấn đề còn tồn đọng và phương pháp thực hiện...
Nếu giao ca không đúng qui định thì người nhận ca có quyền không nhận ca, người giao ca phải giải quyết xong những tồn đọng mới được về. Công việc giao ca kết thúc khi người nhận ca kỳ tên nhận ca vào số giao nhận ca. Trong trường hợp người nhận ca không nhận ca thì người giao ca phải báo ngay cho Tổ trưởng / Trưởng ca của 2 ca để cùng giải quyết.
Chịu sự quản lý và đều động trực tiếp từ Tổ Trưởng và Trưởng ca khu vực.
Trách nhiệm gián tiếp
Hỗ trợ bảo trì bảo dưỡng, xử lý sự cố máy.
Hỗ trợ Tổ trưởng, Trưởng ca để huấn luyện công nhân khác nếu cần. Thực hiện các công việc phát sinh khi Tổ Trưởng, Trưởng ca yêu cầu.
Được quyền sử dụng mọi nguồn lực, dụng cụ trong phạm vi nhiệm vụ được phân công ( cân, máy tính tay, bàn làm việc, dụng cụ vệ sinh...).
Kiểm soát nhân viên phổ thông về thời gian và chất lượng công việc.
Được quyền đề xuất sáng kiến cải tiến thiết bị cũng như nhân sự hỗ trợ tại khu vực sản xuất.
Tuân thủ, thực hiện và duy trì các chương trình về ATTP đã được thiết lập như : vệ sinh cá nhân, ngăn ngừa nhiễm chéo, nhiễm bẩn, kiểm soát côn trùng...
Vận hành và duy trì sự phù hợp của các điểm CCPs, OPRP.
Báo cáo cho Tổ trưởng hoặc Trưởng ca khi phát hiện rủi ro hay sự không phù hợp ảnh hưởng đến sự an toàn của sản phẩm.
Yêu Cầu Công Việc
Education
Graduated from college or specializeelectrical, mechanical or skilled workers.
Have over 1 year of working experience in the same position is priority.
Attitudes
Capable of working independently and teamwork
The spirit of hard work, honesty, careful and well disciplined